AnjuliVIP
Mesaje : 1062 Puncte : 1070 Reputatie : 2 Data de inscriere : 08/07/2010
| Subiect: Bomboane Rafaello Mar Noi 23, 2010 2:20 am | |
| Bomboane RafaelloIngrediente: 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune Mod de preparare: Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. Asezati bomboanele in hartiute speciale sau pe un platou si pastrati la frigider pana in momentul servirii. P.S. Se poate inlocui margarina cu unt. P.S.1 Am facut intocmai aceasta reteta, dar 300 g nuca de cocos este prea mult pentru gustul meu...data viitoare voi incerca sa pun mai putin sau voi inlocui nuca de cocos cu foaie de napolitana pisata (circa 150 g) |
|