Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.



 
AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

 Ciorbe, borsuri si supe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Rose
Rose
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Puncte : 1949
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/09/2009

https://info-new.forumgratuit.ro
Ciorbe, borsuri si supe LINK IMAGINE

Ciorbe, borsuri si supe _
MesajSubiect: Ciorbe, borsuri si supe   Ciorbe, borsuri si supe EmptyDum Noi 15, 2009 3:34 am

Bors cu carne afumata

Ingrediente


500 g carne afumata de porc
100 g morcovi
50 g patrunjel
100 g telina
200 g cartofi
1-2 cepe
100 g bulion
20 g usturoi
75 ml ulei
200 ml smantana
1 l bors
cimbru
verdeata

Mod de preparare

Carnea se taie bucati, se pune la fiert in apa cu condimente, dupa gust. Ceapa si zarzavatul se taie, se calesc 15 minute, se sting cu bulion, cimbru si mujdei, se pun in oala cu carne. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga cartofii cuburi si se mai fierbe. La sfarsit, se adauga si borsul fiert separat. Se ia de pe foc, se pun smantana si verdeata tocata.
Sus In jos
 

Ciorbe, borsuri si supe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: INFO de la A la Z :: Ciorbe, borsuri si supe Icon11Gastronomie :: Retete traditionale romanesti :: Bucate din Maramures-
Mergi direct la:  


Copyright © 2009 Info NEW - Toate drepturile rezervate
INFO NEW - Stiinta si Cunoastere

  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente