RoseAdministrator
Mesaje : 1491 Puncte : 1949 Reputatie : 14 Data de inscriere : 30/09/2009
| Subiect: Ciorbe, borsuri si supe Dum Noi 15, 2009 3:34 am | |
| Bors cu carne afumata Ingrediente500 g carne afumata de porc 100 g morcovi 50 g patrunjel 100 g telina 200 g cartofi 1-2 cepe 100 g bulion 20 g usturoi 75 ml ulei 200 ml smantana 1 l bors cimbru verdeata Mod de preparareCarnea se taie bucati, se pune la fiert in apa cu condimente, dupa gust. Ceapa si zarzavatul se taie, se calesc 15 minute, se sting cu bulion, cimbru si mujdei, se pun in oala cu carne. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga cartofii cuburi si se mai fierbe. La sfarsit, se adauga si borsul fiert separat. Se ia de pe foc, se pun smantana si verdeata tocata. |
|