Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.



 
AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 
 

 Ciorbe, borsuri si supe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Rose
Rose
Administrator
Administrator

Mesaje : 1491
Puncte : 1949
Reputatie : 14
Data de inscriere : 30/09/2009

https://info-new.forumgratuit.ro
Ciorbe, borsuri si supe LINK IMAGINE

Ciorbe, borsuri si supe _
MesajSubiect: Ciorbe, borsuri si supe   Ciorbe, borsuri si supe EmptyJoi Noi 12, 2009 2:47 pm

Ciorba taraneasca de porc

Ingrediente

1,200 kg carne de piept de porc
4 morcovi
2 legaturi de albitura
2 teline
250 g ceapa
1 kg cartofi
4 ardei grasi
150 g varza alba
500 g rosii proaspete
200 g mazare conserva
200 g fasole verde conserve
2 linguri bulion pasta
1 ½ bors
sare de lamaie
1 legatura leustean
verdeata
2 linguri untura
sare

Mod de preparare

Carnea de porc se pune la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand a dat in fiert, se ia spuma, lasandu-se la fiert in continuare, pe marginea masinii de gatit. Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se adauga la ciorba. Morcovii, albitura, telina, ardeii grasi si varza se curata, se spala, se taie in bucati mai mari si se adauga la carnea aflata in clocot, cand aceasta este pe trei sferturi fiarta, se mai lasa pe foc inca 30 de minute, dupa care se adauga cartofii, curatati, spalati si taiati cubulete. Dupa ce au fost pusi cartofii, se mai fierbe cca 15 minute si se pune borsul, fiert separat. Se adauga bulionul si rosiile, spalate si taiate in 4-5 bucati. Se lasa la fiert un clocot. Cand ciorba este gata, se adauga leusteanul si verdeata, spalate si tocate marunt. Se potriveste de sare si acreala, dupa care se poate servi cu verdeata tocata, pe deasupra.
Sus In jos
 

Ciorbe, borsuri si supe

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: INFO de la A la Z :: Ciorbe, borsuri si supe Icon11Gastronomie :: Retete traditionale romanesti :: Bucate din Muntenia-
Mergi direct la:  


Copyright © 2009 Info NEW - Toate drepturile rezervate
INFO NEW - Stiinta si Cunoastere

  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente