RoseAdministrator
Mesaje : 1491 Puncte : 1949 Reputatie : 14 Data de inscriere : 30/09/2009
| Subiect: Ciorbe, borsuri si supe Joi Noi 12, 2009 3:17 am | |
| Bors ardelenesc de puiIngrediente1 pui maricel (1,250 kg) 3 morcovi 1 pastarnac 2 radacini de patrunjel 200 g ceapa 400 g rosii 100 g orez 1 legatura patrunjel verde 1 legatura marar 4 oua 500 ml bors 150 g smantana sare Mod de preparareMorcovul, pastarnacul, patrunjelul si ceapa se curata, se spala, se taie in doua si se pun la fiert. Cand zarzavaturile sunt aproape fierte, se pune puiul curatat si taiat in bucati, se adauga orezul si rosiile. Borsul se fierbe separat si se toarna in oala, lasandu-se pana cand carnea de pui este gata. Se drege cu ou si cu smantana si se presara cu verdeata tocata fin. Se serveste fierbinte. |
|